19.jun.2010

LEIRDUE SKYTING I SVERIGE.

Etter som Kim har skrevet en utrolig god avhandling av vår siste kano-tur, føler jeg det ikke er så mye mer å tilføye akkuratt der..
Fant noen gamle bilder her fra en tur som jeg (Jørgensen) og Pluto hadde for noen år siden til Sverige på hytta til svigers for å skyte opp en hel del leir duer. Greit når man kjenner noen med hytte langt inni skogen :)

Vi fikk oss et lite sjokk når vi kom frem, det hadde vært innbrudd på hytta, og med adrenalinet pumpene var det bare å få ladet en hagle og gått igjennom hytta og låven for å se om det var noen folk der. Men kanskje heldigvis var det ikke det.. hehe.

Jeg hadde fått kjøpt meg en due kaster som vi skrudde fast på en pall og showet var igang. Ikke den mest avanserte due kasteren, men den funka da bra, og vi traff mer enn noen gang begge 2 så selvtillitten stod i taket etter et par runder.


Som man kan se av bildet gikk det noen skudd den helga!!Kvelden gikk ganske rolig for seg, øl og våpenpuss så hagla skulle være klar til neste dag. Som en liten sikkerhet mot evt innbruddstyver hadde vi begge hagla klar når vi tok kvelden. (Tøffe villmenn på tur-- haha).

Så til Brænna og Kim, det er bare å få meldt seg på et kurs så dere får jegerprøven dere også, sånn at vi alle kan dra på jakt og leirdue skyting!!!

Én kommentar

Pluto

20.jun.2010 kl.21:56

Bra Jørgensen. Det var en kul tur som jeg gjerne vil gjenta.

Skriv en ny kommentar

thewildmen

thewildmen

27, Skedsmo

4 "Villmarksmenn" som blogger litt om turene vi er på! Legg gjerne igjen en kommentar eller to.. :) Enjoy!!

Kategorier

Arkiv

hits